Izaberite svoju avanturu

 INSANITY

Zakoračite u ludnicu šezdesetih godina XX veka. Osetite jezive lekarske eksperimente, dožvite strahove od kojih Vam se ledi krv u žilama, proniknite u misterije pomračenih umova. Proverite koliko ste hrabri, snalažljivi i mentalno stabilni, jer ovde ništa nije lako. Naprotiv, može vas ući najviše pet, a vi se potrudite da izađe barem jedan.


The camper

Zamislite da planinarite u planinama kada ste naišli na napuštenu kampersku prikolicu na stazi. Radoznalost dobiva najbolje od vas, tako da vi i četiri prijatelja uđete unutra - šta bi možda moglo ići naopako? Na kraju krajeva, samo nabrzinu gledate!

U unutrašnjosti je teško videti, ali nakon trenutka kada se osećate okolo uz zid postavite prekidač za svetlo. Kamper je čist, ali prazan. Primetili ste svežu, polu jedu jabuku na šalteru i znakova da je neko nedavno živio unutra. Ko? Zašto? Kako vaš um trči kroz pitanja, čujete mehanički klik koji se odaziva kroz prikolicu. Vrata se zaključavaju, a vi i vaši prijatelji su zarobljeni! Vaš tim ima 60 minuta da reši tragove i bekstvo iz prikolice.© Copyright NoEscape